Autoteippaukset

Autoteippaukset ovat mainio tapa mainostaa yritystä. Autoteippauksella saat liikkuvaa mainospinta-alaa aina siellä, missä liikut autolla. Autojen lisäksi teippaamme mm. veneitä, rekka-autoja, moottoripyöriä ja linja-autoja. Periaattessa teippaamme mitä vain, mihin teippi tarttuu.

Toteutamme teippaukset hallissamme, josta löytyy mm. ajoneuvonosturi helpottamaan ja nopeuttamaan autojen teippausta. Hallissamme on myös nosto-ovi, josta mahtuu sisään suurempikin ajoneuvo.

Autoteippaukset laajasta teippivalikoimastamme

Junnu Neon Oy:llä on yksi suurimmista teippivalikoimista, josta löytyy perusvärien lisäksi hiilikuitujäljitelmiä, metallihohtovärejä, eri värisiä kromiteippejä sekä erilaisia kiveniskusuojateippejä. Pystymme myös tulostamaan teippiin haluamaasi kuviota tai väriä.

Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan teippauksen värin tai kuvion, sekä kerromme tarkasti materiaalien eri ominaisuuksista. Annamme myös asiakkalle ohjeet teippien hoitoon ja ylläpitoon. Käyttämämme materiaalien peseminen ja pyyhkiminen on helppoa. Teipatun auton pesun voi tehdä aivan normaalisti tavallisia autonhoitotuotteita käyttäen.

Auton laseihin käytämme laadukkaita lumarin auringonsuojakalvoja.

Junnu Neon Oy tarjoaa teippaajilleen tarvittavat koulutukset, jotta työntekijät pystyvät tekemään loistavaa työnjälkeä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Autoteippaukset - Mainosteippaukset ja autojen yliteippaukset

Autoteippaus on erinomainen keino mainostaa yritystäsi

Pyydä tarjous autoteippauksesta!

pyydä tarjous