Ikkunateippaukset ammattitaidolla

Ikkunateippaukset sopivat kenelle tahansa yrittäjälle. Niillä saadaan kiinteistöön uutta ulkonäköä ja ne auttavat asiakkaita löytämään kyseisen liikkeen. Ikkunateippaus pystytään toteuttamaan melkein minkälaisina tahansa. Ikkunateippauksien kohderyhmänä sopii hyvin kaikki yrittäjät niin kuin myös kaikki yksityishenkilötkin. Teippauksilla myös tarkoitetaan ikkunoiden ulkonäköön panostamista. Ja näillä ikkunateippauksilla saadaan vaikka näkymään lasit, ettei ihmiset törmäile niihin.

Ikkunateippaukset ovat helppo toteuttaa ja niitä voidaan asentaa kesällä sekä talvella säästä riippumatta, mutta suositellaan kuitenkin välttämään pakkasta. Silloin teippien liima ei aktivoidu niin hyvin ja teipit eivät välttämättä pysy paikoillaan ja voivat lähteä irti. Mutta tähänkin ongelmaan on ratkaisu: kuumailmapuhaltimella lämmittämällä saadaan liima aktivoitua niin hyvin että ikkunateippaukset pysyvät todella hyvin lasissa kiinni.

Ikkunateippaukset valitsemallasi kuvalla

Ikkunateippauksiin pystyy asiakas itse päättämään minkälaisen kuvan haluaa. Eli periaatteessa on mahdollista tulostaa vaikkapa valokuva ja tulostamisen jälkeen sen onnistuu laminoida ja teipata ikkunaan. Suorille pinnoille on hyvä teipata, kun voidaan käyttää apuna fairy-vettä. Teippi liikkuu tämän ansiosta ja on todella helppo saada paikoilleen, eikä teippiin jää yhtään ilmakuplaa. Kunhan muistaa vaan poistaa kaikki vedet pois teipin välistä.

Ikkunateippauksia voi myös leikata auki, jolloin pystytään muotoonleikkaamaan vaikkapa esimerkiksi auto ilman taustaa. Pystymme myös leikkaaman erivärisistä teipeistä erilaisia kuvioita, tekstiä yms.

Ikkunateippaukset toimivat myös näkösuojana

Ikkunateippaukset ovat myös todella hyvä tapa suojata ikkunat ulkopuolisien ihmisten katseilta. Yleensä kun suunnittelemme ikkunateippaukset, otamme kohdeikkunoista kuvan, minkä ansiosta saamme suunniteltua ikkunateippaukset suoraan liiketilaan. Myös asiakas saa näin paremman käsityksen suunnitelmasta, kun se on suunniteltu suoraan heidän liiketilaansa eikä pelkästään tyhjälle paperille. Näistä kuvista asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, kun kun he näkevät suoraan kuvasta miltä heidän liiketilansa tulisi näyttämään. Ja myös tässä vaiheessa on hyvä muokata kuvaa jos siinä on jotain muokkaamista.

Heti kun asiakas on antanut meille luvan teippien tekoon niin alamme tulostamaan niitä sekä laminoimaan. Ja tarkoitus olisi aina asiakkaan hyväksynnän jälkeen mennä mahdollisimman nopeasti teippaaman.


Tutustu myös tuotteisiimme: Autoteippaukset | Aurinkosuojakalvot | LED-valomainokset | Valomainokset

Ikkunateippaukset - Pyydä tarjous!

pyydä tarjous