LED-valomainokset näyttävään mainontaan

Led-valomainokset Junnu Neon Oy:ltä. Nykyään valomainoksissa käytettään led tekniikkaa. Led-valomainokset käyttävät huomattavasti vähemmän sähköä kuin vanhat neonputkimainokset sekä vanhat loisteputkimainokset. Nykyään neonvalomainokset alkavat olla kokonaan historiaa. Neonputkia valmistetaan enää vain muutamassa paikassa ja neonmuuntajia ei saa enää lainkaan. Neonmainokset vievät lisäksi todella paljon sähköä verrattuna led-valomainokseen. Vanhat neonmainokset ovat todella siistin näköisiä mutta korkean sähkönkulutuksensa takia ne alkavat olla todella harvassa nykyään. Loisteputkimainoksia on vielä aika monessa paikassa, mutta niissäkin on todella kova sähkönkulutus verrattuna LED-valomainokseen. Loisteputkimainoksessa voi olla esimerkiksi jopa 9 kappaletta 58W loisteputkea ja niiden yhteensä laskettu sähkönkulutus on jopa 522W kun taas LED-tekniikalla me pystymme pienentämään tämän kulutuksen huomattavasti pienemmäksi. LED-tekniikalla saa mainoksesta lisäksi paljon näyttävämmän.

Monipuoliset LED-valomainokset

LED-valomainokset saa melkein millaisena haluaa, vain mielikuvitus on rajana. Led-valomainokset saa irtokirjainmainoksena sekä kotelomainoksena. Ja kotelon jos valaisemme, niin kotelon etupinnalle pystyy tulostamaan minkä näköistä tai kokoista kuvaa tahansa. Ja se saadaan myös valaistua todella tehokkaasti.

Nykyään on myös saatavilla led kehyksiä joihin saa esimerkiksi julisteen jonka saa sitten valaistua. Led-valomainoksen saa ostaa kuka tahansa. Led-mainoksia käytetään paljon yrityksillä, jotka haluavat mainostaa heidän yritystään ja led-valomainokset tuovat yritykselle mainosta sekä sen avulla yrityksen löytää myös helpommin kuin mainos loistaa pimeällä ja näin ollen yrityksen löytää todella tehokkaasti.

Yksityinen asiakas voi myös ostaa led-valomainoksen. Meiltähän saa ilmaisen mittaus sekä suunnittelu palvelun koskien valomainosten sijoittelua sekä niiden toteuttamiseen. Me myös asennamme ja kytkemme led-valomainokset. Jos mainokselle on vain sähkösyöttö vedettynä valmiiksi, niin kytkemme sen kiinni. Led-mainoksissa on hyvä käyttää hämäräkytkintä, jolloin saamme mainoksen syttymään hämärällä ainoastaan ja näin ollen saamme taas säästettyä sähkökustannuksissa.

Led-mainoksilla saamme myös näytettyä todella tehokkaasti jos jokin liike on kiinni jos on tehty sellainen mainos missä lukee auki sekä kiinni. Myös tällä led tekniikalla on mahdollista toteuttaa liikkeen aukiolo ajat ja näin ollen ne myös loistavat ja näkyvät todella pitkälle. Led-mainoksia on myös mahdollista saada sellaisinakin kyltteinä mihin pystyy ohjelmoivaan muuttuvaa tekstiä. Tämähän toteutuu sillä tavalla että led ohjausyksikkö sytyttää tietyt ledit palamaan ja näin ollen saamme tehtyä isosta led taulusta info taulun kun monta led pistettä syttyy palamaan.


Tutustu myös tuotteisiimme: Autoteippaukset | Aurinkosuojakalvot | Ikkunateippaukset

LED-valomainokset valolaatikot
LED-valomainokset valopylväät

LED-valomainos - Pyydä tarjouksemme toteutuksesta!

pyydä tarjous