autoteippaus & Mainostulosteet

Auton teippaus vaikuttaa suuresti yrityksestä ja brändistä syntyvään mielikuvaan. Opastaminen, löydettävyys ja selkeys on osa hyvää palvelua. Ikkunateippaus ja autoteippaus projektimme ovat asiakkaille räätälöityjä kokonaisuuksia johon kuuluu teippausten suunnittelu, tuotanto ja asennus.

Toteutamme kaikenlaiset ajoneuvoteippaukset mainosteipeistä autonäyttelyyn. Autoteippaukset ovat näkyvä, kustannustehokas ja tehokas mainonnan ratkaisu. Toteutamme autoteippaukset avaimet käteen periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Auton yliteippaus,  lasien tummenukset, kiveniskusuojat, tarrat ja logot. Suunnittelemme ja toteutamme teippaukset vaativampaankin makuun.

Ikkunoiden nökösuojakalvot, hiekkapuhalluskalvot, turvakalvot sekä erillaiset auringonsuojakalvot tuovat näkösuojaa, suojaavat ilkivallalta ja varkauksilta.  Auringonsuojakalvoilla voidaan auringon lämmöstä ja Uv-säteilystä jopa yli 80% torjua ja näin viilentää sisäilmaa tuntuvasti. Ammatitaitoisesti suunnitellut ja asennetut kalvot toimivat oivasti myös mainostuksessa, opasteina kuin myös näyttävinä sisustuselementteinäkin.

Auton yliteippaus

Auton yliteippaus mahdollistaa helpon ja kestävän tavan tehdä autosta yrityksen imagon näköinen huomiopiste liikenteeseen. Auton yliteippaus on hinnaltaan edullista, eikä heikennä millään tapaa maalipintaa vaan toimii sitä suojaavana elementtinä. Käytämme yliteippauksessa vain parhaita 3M materiaaleja sekä näiden asennuksessa hyödynnettäviä tekniikoita.

Auton yliteippaus voi olla yksivärinen, tai siinä voidaan hyödyntää valokuvia, tekstiä, logoja. Mielikuvan luojana yliteipatut autot ovat aivan ylivertaisia ja herättävät varmasti näkijässä pysyviä muistijälkiä. Yliteipattu auto voidaan pestä aivan normaalisti. Materiaaleille valmistaja myöntää takuut, joten voit huoletta investoida autosi yliteippaukseen.

Teippaamalla brändistäsi enemmän irti.

Katso oheiselta videolta, kuinka Porvoon kotipizza sai tyylikkään yliteippauksen ylleen.

Pyydä tarjous auton teippauksesta!

pyydä tarjous