Valomainokset nykyaikaiseen mainontaan

Valomainokset ovat pitkäikäinen investointi. Meille laatu on tärkeä asia. Valomainosten odotetaan säilyvän hyvässä kunnossa sekä uudenveroisena pitkään. Junnu Neon Oy valmistaa ja asentaa itse valomainokset kaikkialle Suomeen.

Pitkä kokemuksemme mainosalalla takaa jatkuvan kehittymisen sekä laajenemisen ideoiden toteutukseen sekä asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Nykyaikainen valomainos toteutetaan uusimmalla led-tekniikalla. Valomainoksissa käytettävä led-tekniikka on huomattavasti kustannustehokkaampi sekä huoltovapaampi kuin ennen käytetyt neon-valomainokset. Valomainos on mahdollista saada perinteisenä kotelomainoksena sekä irtokirjainvalomainoksena.

Kotelovalomainoksiin on myös mahdollista tulostaa yrityksen graafista ilmettä.

Valomainokset asennuksineen Junnu Neon Oy:ltä

Hoidamme myös valomainosten asennuksen nopeasti ja ammattitaitoisesti koko Suomessa sekä Baltian maissa omalla asennustiimillä sekä tarkkaan valikoitujen kumppaneiden kanssa. Valomainoksen suunnitteluvaiheessa käymme paikan päällä tarkastamassa sekä mittaamassa mainoksen paikan minimoidaksemme virheiden mahdollisuuden.

Vastaamme myös mainoksen mahdollisesta huollosta sekä puhdistuksesta, jotta valomainoksenne säilyisi uuden veroisena mahdollisimman pitkään.

Työntekijämme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta Junnu Neon Oy hallitsee uusimman opastetekniikan. Huolehdimme myös vanhojen valomainosten oikeanlaisesta kierrätyksestä.

Led-valomainokset – monipuoliset toteutukset

Led-valomainokset ovat fiksuin ratkaisu säästämisessä sekä mainoksen näyttävyydessä. Ledeillä toteutettujen valomainosten kulutus on jopa 70 prosenttia vähemmän kuin vanhoissa neon-mainoksissa.

Valomainos irtokirjaimilla

Led-irtokirjainvalomainokset ovat näyttäviä pimeässä sekä myös valoisalla ja ne herättävät hyvin huomiota pimeällä. Rakennamme aina valomainoksemme Suomen säätä kestäviksi sekä käytämme pitkäikäisiä led-valoja. Voimme tehdä led-irtokirjainvalomainoksista aivan sinun tarpeidesi mukaisen mainoksen. Led-valomainokset on myös mahdollista saada logonne muotoisena sekä tekstin muotoisena.

Valomainoskotelot

Led-valomainoskotelot ovat yleisesti suorakaiteen muotoisia, mutta ne on mahdollista saada juuri tarpeidesi kokoisena sekä muotoisena. Näissä kotelovalomainoksissa laskemme tarkasti ledien määrän, jotta valoteho on riittävä, mutta mainos on silti energiatehokas.

Valomainospylväät

Led-valomainospylväät ovat maassa seisovia valaistuja pylväitä, joiden korkeus voi olla muutamasta metristä jopa kymmeneen metriin. Led-valomainospylväät ovat näyttäviä ja näkyvät todella kauas ja näin ollen houkuttelevat asiakkaita pidemmänkin matkan päästä.

Junnu Neon Oy tarjoaa kaikki opasteratkaisut, myös valaisemattomat.

Valomainokset Cafe Picnic
Valomainokset valo-opasteet

Pyydä kilpailukykyinen tarjous valomainoksen toteutuksesta!

pyydä tarjous