Valomainokset nykyaikaiseen mainontaan

Valomainokset on pitkäikäinen investointi. Meille laatu on tärkeä asia. Valomainoksien odotetaan säilyvän hyvässä kunnossa sekä uudenveroisena pitkään. Junnu Neon Oy valmistaa ja asentaa itse valomainokset kaikkialle Suomeen.

Pitkä kokemuksemme mainosalalla takaa jatkuvan kehittymisen sekä laajenemisen ideoiden toteutukseen sekä asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Nykyaikaiset valomainokset toteutetaan uusimmalla led-tekniikalla. Valomainoksissa käytettävä led-tekniikka on huomattavasti kustannustehokkaampi sekä huoltovapaampi kuin ennen käytetyt neon-valomainokset. Valomainokset ovat mahdollista saada perinteisenä kotelomainoksena sekä irtokirjain valomainoksena.

Kotelo valomainoksiin on myös mahdollista tulostaa yrityksen graafista ilmettä.

Valomainokset asennuksineen Junnu Neon Oy:ltä

Hoidamme myös valomainosten asennuksen nopeasti ja ammattitaitoisesti koko Suomessa sekä Baltian maissa omalla asennustiimillä, sekä tarkkaan valikoitujen kumppaneiden kanssa. Valomainoksen suunnitteluvaiheessa käymme paikan päällä tarkastamassa sekä mittaamassa mainoksen paikan minimoidaksemme virheiden mahdollisuuden.

Vastaamme myös mainoksen mahdollisesta huollosta sekä puhdistuksesta jotta valomainoksenne säilyisi uuden veroisena mahdollisimman pitkään.

Työntekijämme kouluttautuvat jatkuvasti jotta Junnu Neon Oy hallitsee uusimman opastetekniikan. Huolehdimme myös vanhojen valomainosten oikean laisesta kierrätyksestä.

Led-valomainokset – monipuoliset toteutukset

Led-valomainokset on fiksuin ratkaisu säästämisessä sekä mainoksen näyttävyydessä.

Led-valomainosten kulutus on jopa 70 prosenttia vähemmän kuin vanhoissa neon-mainoksissa.

Led-irtokirjain valomainokset ovat näyttäviä pimeässä sekä myös valoisalla ja ne herättävät hyvin huomiota pimeällä. Rakennamme aina valomainoksemme Suomen säätä kestäviksi sekä käytämme pitkäikäisiä led-valoja. Voimme tehdä led-irtokirjain valomainoksista aivan sinun halujesi mukaisen mainoksen. Led-valomainokset on myös mahdollista saada aivan sinun logon sekä tekstin muotoisena.

Led-valomainoskotelot ovat yleisesti suorakaiteen muotoisia mutta niitä on mahdollista saada juuri sinun halujesi kokoisia sekä muotoisia. Näissä kotelovalomainoksissa laskemme tarkasti ledien määrän jotta valo teho on riittävä sekä energiatehokas.

Led-valomainospylväät ovat maassa seisovia valaistuja pylväitä, joiden korkeus voi olla muutamasta metristä jopa kymmenen metriä korkeita. Led-valomainospylväät ovat näyttäviä ja näkyvät todella pitkälle ja näin ollen houkuttelevat asiakkaita pidemmänkin matkan päästä.

Junnu Neon Oy tarjoaa myös kaikki opasteratkaisut, sekä valaisemattomat.


Tutustu myös tuotteisiimme: Autoteippaukset | LED-valomainokset | Aurinkosuojakalvot | Ikkunateippaukset

Valomainokset Cafe Picnic
Valomainokset valo-opasteet

Pyydä kilpailukykyinen tarjous valomainoksen toteutuksesta!

pyydä tarjous