Vaihda valomainoksesi
led-tekniikkaan ja säästä!

Article Image


Tiesitkö, että vaihtamalla valomainokseen LED tekniikan, nykyisten loisteputkien tilalle voit tehdä huomattavia kustannussäästöjä? Nykyinen LED tekniikka, kuluttaa energiaan VAIN n. 14%, vastaavalla valoteholla varustettuihin loisteputki valomainoksiin nähden.

Nykyinen LED tekniikka on huomattavasti pidempi-ikäinen, kuin loisteputki. Tämä tarkoittaa säästöjä huoltokustannuksista.

Jos sinulla on esim. valomainos, joka on varustettu loisteputkilla, joiden yhteisteho on 522W, tarkoittaa tämä nykyisillä sähkönhinnoilla (keskiarvo) n. 350 €:n säästöä* / valomainos / vuosi.
(*valomainoksen käyttö 12h/vrk. sähkön kokonaishinta 18snt/kWh) 

Huoltokustannuksien säästöä kertyy LED tekniikan pidemmän käyttöiän myötä. Jotta loisteputkien valoteho ja kirkkaus säilyy, on niiden vaihto vuosittain suotavaa. Edellä mainitussa energia laskennassa käytettyssä valomainoksessa on 9 loisteputkea, joiden uusiminen kustantaa 200-300€ / vuosi.

Nämä huoltotoimenpiteen on tarpeelista tehdä, jotta yrityksenne näkyy ja huomataan.
LED tekniikan keskimääräinen palamisaika on n. 5 vuotta, jolloin ko. valomainoksella, yrityksenne voi säästää JOPA 3000€ / 5 vuotta / valomainos.

 

VALOMAINOSTEN HUOLTO

Valomainokset ovat yksi iso osa yrityksen julkisuuskuvaa. Näyttävät ja kunnossa olevat valomainokset kiinnittävät potentiaalisten asiakkaittenne huomion, juuri teidän liikkeeseenne / tuotteisiinne.

Valomainokset tekevät yrityksellenne markkinointityötä väsymättä ja kustannustehokkaasti ympärivuorokauden. Huollettu ja kunnossa oleva valomainos antaa yrityksestä hyvän mielikuvan, toisin kuin valomainos, jossa esim. muutama kirjain on pimeänä.

Lisäksi huolletut ja kunnossa olevat valomainokset säästävät energiaa. Huollossa tarkastamme aina myös valomainosten kiinnitykset, jolla varmistamme yrityksenne henkilökunnan ja asiakkaittenne turvallisuuden.

Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri Sinun yrityksesi valomainosten kunnon ja teemme tarjouksen valomainosten, tai niiden tekniikan uusimisesta.

pyydä tarjous